Berendsen Bouwtechniek

Profiel

Algemeen

Mijn naam is Joop Berendsen. Ik ben bouwkundig ingenieur en run mijn bedrijf nu bijna 25 jaar. Ik heb mijn bouwbedrijf Berendsen bouwtechniek genoemd omdat voor mijn gevoel de naam goed de lading dekt. Heel persoonlijk, u krijgt altijd met mij te maken en heel deskundig en veelzijdige op bouwkundig gebied. Als bouwkundig ingenieur ben ik bijvoorbeeld vertrouwd met de constructiematerialen staal, beton, hout en met bijbehorende berekeningstechnieken. Een goed inzicht in bouwfysica kan helpen bouwwerken te realiseren die optimaal isoleren, zonder rot, lekkage of condens. Ook heb ik ruime ervaring als bouwkundige tekenaar. Dus een bouwplan uitwerken is geen enkel probleem. Ik kan zonder aarzelen stellen dat ik op bouwgebied goed ben onderlegd.

Uitvoering

Maar ik ben geen ingenieur die in een net pak over de bouw loopt. Ik trek graag de werkkleren aan en doe zelf mee. Zo kan ik een project het beste managen. Bovendien is het leuk. Een gebouw zien groeien. Vaak is het erg handig om niet voor elk wissewasje een specialist ergens vandaan te hoeven halen.

In de loop der jaren heb ik mij bijna alle aspecten van de uitvoering eigen gemaakt. Timmeren, metselen, stukadoren, dakdekken, installatiewerk, enz . Natuurlijk weet ik de weg te vinden naar de specialisten en voel haarfijn aan wanneer dat nodig is en wanneer niet.


Iets voor U?

U hebt een plan voor een verbouwing of uitbouw van uw woning of bedrijfsruimte. En weet u eigenlijk niet zo goed hoe dat nu allemaal verder moet? Dan is dat het moment om mij in te schakelen. Eerst een informatieve en vrijblijvende kennismaking, Als de "klik" er is, dan help ik u voor een eerlijk tarief verder. Samen werken we de plannen verder uit. Alle aspecten worden daarbij goed afgewogen. Eventueel kan een bevriend architect, als u dat wenst, uw plannen verder vormgeven. De plannen kan ik uitwerken tot bouwtekeningen zodat u bij de overheid de benodigde vergunningen kunt aanvragen

Aannemen

Ook op projecten die al lang en breed uitgewerkt zijn en alleen nog maar uitgevoerd hoeven te worden bied ik als hoofdaannemer graag mee!

Ik heb geen personeel, maar een netwerk van andere ondernemers springen bij als dat nodig is. Dat werkt prima!

Bijzonder project

Ik hou van bijzondere projecten waarbij iets anders gevraagd wordt dan brute werkkracht. Kijkt u ook eens onder het hoofd "bijzondere projecten" met een reportage over een wel heel bijzondere opdracht.

Zelf meewerken

Bijzonder goede ervaring heb ik met projecten waarbij u als opdrachtgever zelf meewerkt. Tijdens de uitvoering zijn er altijd voldoende klussen die u prima zelf kunt doen. Op een vriendschappelijke manier zal ik u de kneepjes van het vak bijbrengen zodat u een substantiële bijdrage kunt leveren. En geloof me, als het gebouw klaar is zult u dubbel genieten als u er zo bij betrokken bent geweest.